Over Stronglife

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Want als tieners vragen hebben, zoeken ze online. Daarom maken wij elke week een YouTube-video en gaan wij live op Instagram. Op deze manier beantwoorden we hun geloofsvragen, leren we ze hoe de Bijbel vandaag de dag nog steeds relevant is en geven we ze een kijkje in het geloofsleven van christelijke artiesten en sprekers. 

Christelijke jongeren als smaakmaker van de maatschappij

Wij willen bouwen aan een generatie van christelijke jongeren die vanuit een levende relatie met Jezus Christus de smaakmakers van de maatschappij zijn. Een generatie van christelijke jongeren die de cultuur verandert in plaats van dat de cultuur hun verandert.

Wij zien dat veel christelijke jongeren met vragen zitten. Vragen over geloof, over vriendschappen, over relaties. Maar ze zitten niet alleen met vragen: Veel tieners en jongeren hebben ondanks hun jonge leeftijd al veel meegemaakt. Voor veel van deze jongeren is het een te hoge drempel om op iemand af te stappen. Ze vinden het lastig om vragen te stellen of om over hun problemen, pijn of verdriet te praten. Deze jongeren willen wij de mogelijkheid geven om via onze video’s en de persoonlijk online gesprekken een antwoord te vinden op hun vragen. We willen ze opbouwen en toerusten zodat ze sterk in het leven komen te staan en groeien in hun geloof.

— Jeroen en Chantal voor ‘t Hekke

Gratis bijbelstudiemateriaal

Naast onze wekelijkse video’s voor christelijke jongeren en het stellen van (geloofs)vragen ontwikkelen we ook bijbelstudiemateriaal voor christelijke jongeren. Tiener- en jeugdleiders kunnen deze gratis bijbelstudies downloaden van onze website.

Stichting Stronglife

Stronglife.nl is een activiteit van Stichting Stronglife. Deze stichting is eind 2014 opgericht door Jeroen en Chantal voor ’t Hekke. Zij geven, met het bestuur van de stichting, invulling aan de activiteiten. Stichting Stronglife is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI). Lees hier meer informatie over de stichting.

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

 

Word partner     Contact

Series