Contact

Heb je een vraag?…

gesprek

Heb je na het zien van een van onze video’s vragen of wil je ergens over doorpraten? Stuur dan nu een bericht naar het team van Stronglife. Dit kan bijvoorbeeld via WhatsApp: 06-82260456 of door nu een chat gesprek te starten (klik op het icoon rechts onderin je scherm). Maar ook door ons een bericht te sturen via Instagram, Facebook. Wil je liever e-mail? Ook dat kan: contact@stronglife.nl.

Wil je dat we voor je bidden?

bidden

Soms is het fijn om mensen te vragen die voor je willen bidden. Ook dat willen we graag voor je doen! Via deze pagina kun je ons een gebedsverzoek sturen. Wij zetten je dan, niet zichtbaar voor anderen maar alleen voor het team van Stronglife, op onze “praylist”. Ons team zal dan voor je bidden. Stuur ons jouw gebedsverzoek

Nodig Jeroen uit om te komen spreken bij jouw kerk

Wil je Jeroen uitnodigen om te komen spreken bij jouw tienergroep, tiener- / gezinsdienst. Of voor het geven van een workshop voor de tienerleiders/jeugdouderlingen. Klik dan hier en vul het formulier in.


Stuur ons een bericht

Wil je ons of het bestuur een bericht sturen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Let op: wil je ons een anoniem bericht sturen (bijvoorbeeld om een vraag te stellen): gebruik dan als naam “Anoniem” en e-mailadres “anoniem@stronglife.nl”.

  • Wil je anoniem blijven: vul hier dan "anoniem" in.
  • Als je jouw e-mailadres invult dan kunnen we reageren op jouw bericht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Stichting Stronglife
Hertog van Saxenlaan 80
8802 PP Franeker
contact@stronglife.nl

De contactgegevens van het bestuur van Stichting Stronglife vind je hier.