Word partner

Wij zijn ontzettend dankbaar dat we als Stichting Stronglife, al sinds 2014, mogen investeren in de levens van jongeren. Met veel passie helpen we jongeren om sterker in het leven te staan door te groeien in geloof. 

We beantwoorden geloofsvragen. We laten zien dat de Bijbel vandaag de dag nog steeds belangrijk is. We inspireren door verhalen van jonge christenen te delen. Dit doen we voornamelijk online, via social media. Daarnaast organiseren we jongerendiensten onder de naam Stronglife meetings en ontwikkelen we programma’s voor jeugdavonden.

Jij kan ons helpen door ons werk te steunen met een eenmalige gift of door partner te worden en ons te steunen met een maandelijkse gift. Zo bouwen we samen aan het Koninkrijk van God. 

Liever zelf een gift overboeken? Dan kan ook: NL63 RABO 0192 0208 97 tnv Stichting Stronglife

Welkomstpakket partnerschap

Geef je een maandelijkse gift, dan ontvang je als partner van Stronglife een welkomstpakket met een gratis Believer T-shirt en 5 exemplaren van het pocketboekje ‘Wie is Jezus?’.

Stronglife helpt jongeren om sterker in het leven te staan door te groeien in geloof. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

 

Word partner     Contact

Series