Organisatie (ANBI informatie)

Stichting Stronglife is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI. Giften aan Stichting Stronglife zijn dus fiscaal aftrekbaar.

Naam

Stichting Stronglife

RSIN

854368632

Visie

Wij willen bouwen aan een generatie van jongeren die vanuit een levende relatie met Jezus Christus de smaakmakers van de maatschappij zijn. Een generatie die de cultuur verandert in plaats van dat de cultuur hen verandert.

Missie

Door het gebruik van nieuwe media willen we jongeren en jongvolwassenen helpen bij het bouwen van een (diepere) relatie met God, door zijn zoon Jezus Christus. We willen ze bemoedigen en toerusten zodat ze sterk in het leven komen te staan en groeien in hun geloof. We willen ze uitdagen om uit te reiken naar de mensen om hun heen.

Postadres

Oostelijke Industrieweg 4B, 8801 JW Franeker

Bestuur

Voorzitter: Murk Kooistra
Secretaris: Gerwin Koops
Penningmeester: Stephan Volgers

Beloningsbeleid

Het bestuur van de stichting ontvangt alleen reiskostenvergoeding

Beleidsplan

Download hieronder ons actuele beleidsplan.

Beleidsplan 2020-2022

Financiële verantwoording

Download hieronder het jaarverslag met de financiële verantwoording en het verslag van de activiteiten van 2019

Jaarverslag 2019

 

Believer t-shirt
Lifebox

Ontdek de Lifebox!

De Lifebox is een pakket van 10 video’s en bijbehorende programma’s voor complete tieneravonden over onderwerpen die actueel zijn in de levens van tieners. Lees hier alles over de lifebox.

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube en Instagram.

Series