Stronglife meetings

Plezier, ontmoeting en een preek die raakt!

Stronglife organiseert 5x per jaar Stronglife meetings. Dit zijn interkerkelijke jongerendiensten die worden gehouden in Bolsward en live te volgen zijn via het YouTube-kanaal van Stronglife. De meetings zijn avonden met plezier, ontmoeting en een preek die raakt. De aanbidding wordt verzorgd door een band onder leiding van Sera Noa en Rik Jan Schilder. Ben je tussen de 12 en 25 jaar oud: dan ben je van harte welkom!

Aanvang: 19:30 uur
Locatie: Burgemeester Praamsmalaan 35 te Bolsward

Volgende Stronglife meetings

De datums voor het seizoen 2024/2025 maken we binnenkort bekend.

Jeugdleiders en ouders

We willen de Stronglife meeting echt voor jongeren houden. Uitzondering daarop zijn jeugdleiders. Je bent van harte welkom om samen met jouw jongeren aanwezig te zijn bij de dienst. We vinden het fijn als je van te voren laat weten dat jullie komen. Dit kan door een e-mail te sturen naar contact@stronglife.nl.

Ouders zijn tijdens de meeting welkom om in de bovenzaal de dienst via een scherm te volgen. Hier is de mogelijkheid om na de preek aan de hand van gespreksvragen met elkaar in gesprek te gaan. Uiteraard staat de koffie en thee klaar. Tegen het einde van de dienst zijn jullie welkom in de grote zaal om even sfeer te proeven bij de afsluiting van de meeting.

Locatie

De Stronglife meetings worden gehouden Het Keerpunt, Burgemeester Praamsmalaan 35 te Bolsward.

Stronglife helpt jongeren om sterker in het leven te staan door te groeien in geloof. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

 

Word partner     Contact

Series