Bijbelstudies voor tieners

Wil je een Bijbelstudie organiseren voor je tienergroep en ben je op zoek naar goed Bijbelstudiemateriaal? Maak dan nu gebruik van onze YouTube video’s in combinatie met onze gespreksvragen.

Ontdek de Lifebox: een USB-stick met daarop 10 video’s en bijbehorende programma’s voor complete tieneravonden over onderwerpen die actueel zijn in de levens van tieners. Lees hier alles over de lifebox.

Bijbelstudiemateriaal voor tieners

Het concept is heel simpel: Je download de gespreksvragen van onze website. Daarin staat een link naar de video en deze laat je aan het begin van de Bijbelstudie aan de tieners zien. Vervolgens ga je aan de hand van de vragen met de tieners over het onderwerp in gesprek. Afhankelijk van de grootte van de groep kan je er nog voor kiezen om de groep in kleinere groepjes in te delen met allemaal een eigen leider.

Bedenk nog een leuk spel (bijvoorbeeld krantenmeppen, over de streep, trefbal, Bijbelquiz) en sluit af met wat eten en drinken. Zo heb je een leuke avond met de tieners.

Bekijk hier het overzicht van ons Bijbelstudie materiaal voor tieners

Stel jullie geloofsvragen aan ons team

Nu kan het natuurlijk gebeuren dat er tijdens de gesprekken een vraag wordt gesteld waar je niet goed een antwoord op kan geven. Geen stress. Wij helpen je graag bij het beantwoorden van die vraag. Het enige wat je hoeft te doen is via onze contact pagina ons de vraag te sturen en dan gaan wij ons best doen om hem te beantwoorden in een “vraag en antwoord” video. Het is zelfs mogelijk om een Skype gesprek met Jeroen te plannen zodat jullie tieners hem de vragen tijdens een tieneravond kunnen stellen en hij gelijk antwoord geeft.

Nodig Jeroen uit om te komen spreken bij een tienerdienst of Bijbelstudie avond

Zoek je een spreker voor een leuke Bijbelstudie avond. Nodig dan Jeroen uit om bij jouw tienergroep te komen spreken. Dit doen je via het formulier op onze contact pagina.

Stronglife helpt jongeren om sterker in het leven te staan door te groeien in geloof. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

 

Word partner     Contact

Series