Bijbelstudie: Goede seks

In deze Bijbelstudie willen we het met je gaan hebben over seks. Misschien denk je nu wel: “Seks, daar ben ik in mijn gedachten helemaal nog niet mee bezig. Sterker nog: ik heb nog nooit een vriendje of vriendinnetje gehad”. In dat geval: Relax, daar is niets mis mee. Maar of je nou een vriend of vriendin hebt of niet dat maakt niet uit. We willen het graag samen met je hebben over wat seks met je doet. Maar ook welke richtlijnen God geeft voor goede seks en in gaan op de vraag hoe ver je mag gaan tijdens de verkering.

Download Bijbelstudie: Goede seks

Download nu gratis Bijbelstudie: Goede seks. Ideaal om te gebruiken bij je tiener of jeugdgroep. De opzet is simpel: je begint met het kijken van een Stronglife video en gaat vervolgens dieper op het onderwerp in.

lock icon   Download: doc icon Bijbelstudie-Bijbelstudie: Goede seks

Om deze bijbelstudie te kunnen downloaden moet je ingelogd zijn. Log nu in of maak een gratis account aan.


Steun Stronglife

Help ons om zoveel mogelijk jongeren te bereiken om ze zo te helpen om te groeien in hun relatie met God. Door middel van een maandelijkse gift helpt u ons met het maken van nieuwe video’s en bijbelstudies. Steunt u ons voor € 5,- of meer per maand, dan ontvang u als dank van ons een welkomstcadeau. Meer informatie