Gespreksvragen “Hoe ga ik om met hoe andere mensen over mij denken?”

In deze vraag en antwoord video beantwoorden we deze vraag: Ik ben half Turks, mijn vader is Turks en mijn moeder is Nederlands. Ik lijk meer op mijn vader. Als ik op school ben denken mensen dat ik moslim ben en niks tegen moslims hoor, maar ik ben christelijk en vind het dus niet fijn om dat te horen. Mensen denken vaak slecht over buitenlandse mensen.. ik vind het best wel naar dat ik half buitenlands ben. Ik heb altijd een gevoel dat mensen daarom anders over mij denken. Hoe kan ik er voor zorgen dat dat gevoel weggaat? Download de gespreksvragen om naar aanleiding van deze video met elkaar in gesprek te gaan.

Download Gespreksvragen “Hoe ga ik om met hoe andere mensen over mij denken?”

Download nu gratis Gespreksvragen “Hoe ga ik om met hoe andere mensen over mij denken?”. Ideaal om te gebruiken bij je tiener of jeugdgroep. De opzet is simpel: je begint met het kijken van een Stronglife video en gaat vervolgens dieper op het onderwerp in.

lock icon   Download: doc icon Bijbelstudie-Gespreksvragen “Hoe ga ik om met hoe andere mensen over mij denken?”

Om deze bijbelstudie te kunnen downloaden moet je ingelogd zijn. Log nu in of maak een gratis account aan.


Steun Stronglife

Help ons om zoveel mogelijk jongeren te bereiken om ze zo te helpen om te groeien in hun relatie met God. Door middel van een maandelijkse gift helpt u ons met het maken van nieuwe video’s en bijbelstudies. Steunt u ons voor € 5,- of meer per maand, dan ontvang u als dank van ons een welkomstcadeau. Meer informatie