Geef voor 10.000 gratis Pocketboekjes Wie is Jezus?

In de zomer van 2023 hebben we het pocketboekje ‘Wie is Jezus?’ uitgegeven waarvan we in de afgelopen maanden bijna 5.000 exemplaren hebben verspreid, direct aan jongeren of bijvoorbeeld via jeugdgroepen en kerken. Dit is een zegen en een zorg, want dat betekent dat we nog maar een paar exemplaren op voorraad hebben. Dit betekende dat we met Pasen al terughoudend moesten zijn met het versturen van grote aantallen voor evangelisatie op bijvoorbeeld scholen. Dat is jammer en dan moet het christelijk festival seizoen nog beginnen…

Om klaar te zijn voor het festival seizoen en om met kerst weer een grote actie te kunnen doen willen we 10.000 exemplaren bestellen. Daarnaast willen we bij deze boekjes “Believer” polsbandjes aanbieden. Samen met het pocketboekje ‘Wie is Jezus?’ is dit voor jongeren een mooie manier om anderen bekend te maken met het goede nieuws van Jezus.

Om dit te kunnen bestellen hebben we een bedrag van 6.500,- euro nodig. Help jij ons mee om dit bedrag binnen te halen? Doneren kan via het onderstaande formulier. Bedankt voor je steun.

Deze actie is onderdeel van onze campagne: Nieuwe stap in geloof

Stronglife helpt jongeren om sterker in het leven te staan door te groeien in geloof. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

 

Word partner     Contact

Series