Nieuwe stap in geloof

Het jaar 2024 is voor Stichting Stronglife een bijzonder jaar: het is namelijk 10 jaar geleden dat God de woorden “Stap maar uit, Ik zal voorzien” sprak en de stichting werd opgericht. Dit met het doel om jongeren te helpen om sterker in het leven te staan door te groeien in geloof. Dit jaar gaan we een nieuwe stap in geloof zetten: van één online platform, gaan we naar drie online platformen: wieisjezus.com, stronglife.nl, stronglifevoorleiders.nl

In totaal hebben we dit jaar bijna € 100.000,- nodig om deze stap te kunnen zetten. Een budget dat we op dit moment niet hebben. Toch gaan we deze stap zetten, want we vertrouwen op de belofte die God ons in 2014 heeft gegeven: ‘Stap maar uit, Ik zal voorzien.’

Jij kan ons helpen via een van de onderstaande manieren:

Steun ons met een (maandelijkse) met een gift. Dit doe je via dit formulier.

Hou een collecte bij jou in de kerk. Ben je enthousiast over Stronglife, vraag dan of er in jouw kerk een collecte kan worden gehouden. Je kan hier de bovenstaande video downloaden zodat je deze kan laten zien tijdens de collecte. De opbrengst van de collecte maak je na afloop over naar Stichting Stronglife: NL63 RABO 0192 0208 97.

Wordt lid van onze businessclub. We starten dit jaar een netwerk van ondernemers. Stuur voor meer informatie een e-mail naar contact@stronglife.nl.

Stronglife helpt jongeren om sterker in het leven te staan door te groeien in geloof. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

 

Word partner     Contact

Series