Jeroen en Chantal in Zin, Zout en Zegen

Afgelopen zondag 7 juni waren Jeroen en Chantal samen te horen in het NPO 5 radioprogramma Zin, Zout en Zegen van de Evangelische Omroep. In de uitzending vertellen Jeroen en Chantal over hun persoonlijk geloof en over Stronglife.

In het gesprek wordt onder andere ingegaan op de impact die de moeilijk periode na de geboorte van hun dochtertje Zoey heeft op hun geloofsleven. Door een complicatie na de bevalling beland Chantal op de Intensive Care en is ze op dit moment nog steeds niet helemaal de oude. Een quote uit de opening van de uitzending:

Ze stond op een geloofskruispunt; kon linksaf, dat gelijk stond aan heel hard wegrennen van God, of rechtsaf en zeggen; ‘’Ik snap er niks van, ervaar U ook niet, maar ik kies ervoor om U Here God te blijven vertrouwen’’. Chantal voor ’t Hekke koos…. Terwijl ze daar niets bij voelde, puur verstandsmatig… voor het laatste. Geen slechte keuze. Als Chantal de andere weg had gekozen, was dat niet alleen het einde geweest van haar relatie met God, maar da’s zeker; ook het einde van haar werk. Chantal en haar man Jeroen zijn namelijk de drijvende krachten achter Stronglife; ze maken video’s en vlogs om Christelijke tieners te helpen groeien in het geloof. Nou en dat gaat natuurlijk niet zonder persoonlijk geloof!

De aflevering leverde hun mooie reacties op. Heb je de aflevering gemist? Dan kan je het hieronder terugluisteren.

Chantal wil graag haar verhaal vertellen om zo anderen te bemoedigen. Nodig haar uit voor een YouTube livestream, Insta-live of (jongeren) bijeenkomst bij jou in de kerk. Dit kan door een e-mail te sturen naar contact@stronglife.nl of door te bellen met ons kantoor: 0517 – 235459.

https://soundcloud.com/user-140267510/2020-06-07-zzz-stronglife-mp3

Stronglife helpt jongeren om sterker in het leven te staan door te groeien in geloof. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

 

Word partner     Contact

Series