Start nieuwe seizoen Stronglife meetings

Zondag 17 september 2023 start het nieuwe seizoen van de Stronglife meetings. De interkerkelijke jongerendiensten worden ook dit seizoen weer 5x gehouden in Bolsward en zijn live te volgen via het YouTube-kanaal van Stronglife. De Stronglife meetings staan voor plezier, ontmoeting en een preek die raakt. Iedereen tussen de 12 en 25 jaar oud is van harte welkom.

Het thema van de eerste meeting van het nieuwe seizoen is “We are on fire”. Wat betekent het om ‘on fire’ te zijn voor Jezus en hoe word je dit? Daarover zal Jeroen voor ‘t Hekke spreken. Naast onze vaste band zullen er dit seizoen ook een aantal nieuwe gezichten op het podium staan.

In het nieuwe seizoen willen we laten zien dat de jongeren er niet alleen voor staan en dat ze onderdeel kunnen zijn van een beweging van jongeren die in vuur en vlam staan voor Jezus. Dit komt onder andere terug in de thema’s zoals “We are friends” en “We follow Jesus”. Naast Jeroen komen dit seizoen Bennie van Dokkum, Tessa van Olst, Godwin Arhin en Karim Landoulsi spreken.

De Stronglife meetings beginnen om 19:30 uur en worden gehouden in Het Keerpunt, Burgemeester Praamsmalaan 35 te Bolsward. Bezoek voor meer informatie: stronglife.nl/meetings.

Stronglife helpt jongeren om sterker in het leven te staan door te groeien in geloof. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

 

Word partner     Contact

Series