Podcast ‘Leen een Fries’ over geloven en een online platform voor tieners

Sinds 1 juni is Chantal als ‘leen Fries’ betrokken bij het project ‘Leen een Fries’. Dit is een initiatief van de Friese bibliotheken en ondersteuningsorganisatie Fers om kennis van Friese inwoners te delen met de andere inwoners van de provincie. Dit gebeurt door persoonlijke verhalen te vertellen met podcasts, artikelen, portretten en mini-documentaires. 

Naast een portret gemaakt door Maarten Dikken (zie bovenstaande foto’s) is er ook een podcast met Chantal opgenomen waarin ze vertelt over geloven en Stronglife, een online platform voor tieners.

De podcast met Chantal is te beluisteren op Spotify:

In kader van het project ‘Leen een Fries’ stond er in de Franeker Courant een interview met Chantal: ,Voor ‘Leen een Fries’ heb ik een podcast ingesproken over wie ik ben en wat ik doe. Met onze stichting Stronglife richten mijn man Jeroen en ik ons op tieners. Als zij vragen hebben, zoeken ze online naar antwoorden. Daarom maken wij elke week een YouTube-video en gaan we live op Instagram. Onze bedoeling is ze in hun eigen ‘taal’ aan te spreken, laagdrempelig.”

Lees het hele artikel op de website van de Franeker Courant.

Stronglife helpt jongeren om sterker in het leven te staan door te groeien in geloof. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

 

Word partner     Contact

Series