Kom stage lopen bij Stronglife!

Volg jij een Theologie opleiding of de opleiding MBO AV-specialist en zoek je nog een stageplek?

Op dit moment hebben wij voor het schooljaar van 2020-2021 voorzien voor de stageplekken van MBO AV-specialist. Wil je voor die opleiding bij ons stagelopen, dan kan je nu alvast solliciteren voor het schooljaar 2021-2022.

Dit jaar heeft Janneke bij ons stage gelopen en ze is nu begonnen aan haar laatste weken. Nu kunnen wij natuurlijk zeggen dat stage lopen bij ons vet leuk is, maar dat laten we liever aan onze stagelopers over:

Afgelopen jaar heb ik bij Stronglife stage mogen lopen, ik heb dit beleeft als één groot feest. Het werk wat ik mocht doen was nooit hetzelfde: Het ene moment was ik bezig het met nadenken en schrijven van Gespreksvragen voor bij de gemaakte video’s,;  En het andere moment stond in het teken van het opnemen van een video of een InstaLive. Daarnaast was het niet alleen op kantoor werken, zo stonden er vier liveshows gepland tijdens de pinksterconferentie Opwekking. Hier hebben we veel tijd en energie ingestoken, en wat mogen we trots zijn op het resultaat. Stronglife is een plek waar je op veel verschillende vlakken veel kunt leren, maar het is ook een plek die je uit je comfortzone haalt. Zelf ben ik begonnen achter de schermen, maar heb zelf laatst een video opgenomen, of sta voor de camera bij een InstaLive. Dus ja, stagelopen bij Stronglife is echt één groot feest.
– Janneke, stagiaire HBO Theologie

Ons kantoor is op loopafstand van het station, dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Geloof jij dat Jezus de Zoon van God is en volg je een van de eerder genoemde opleidingen: Solliciteer dan nu voor een stageplek bij Stronglife. Je leest hier precies hoe je met ons in contact kan komen.

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube en Instagram.

Series