Kom stage lopen bij Stronglife!

Volg jij de opleiding HBO Theologie of MBO AV-specialist en zoek je nog een stageplek? Solliciteer dan nu voor een stage bij Stronglife.

Voor het schooljaar 2021-2022 hebben we nog ruimte voor stage MBO AV specialist of relevante HBO opleiding

Geloof jij dat Jezus Christus de zoon van God is en ben je enthousiast over de content die Stronglife maakt, stuur dan nu een e-mail met jouw CV naar contact@stronglife.nl t.a.v. Jeroen voor ’t Hekke.

Janneke is een van de stagiaires bij ons stage heeft gelopen. Nu kunnen wij natuurlijk zeggen dat een stage bij ons vet leuk is, maar dat laten we liever aan Janneke over:

Afgelopen jaar heb ik bij Stronglife stage mogen lopen, ik heb dit beleeft als één groot feest. Het werk wat ik mocht doen was nooit hetzelfde: Het ene moment was ik bezig het met nadenken en schrijven van Gespreksvragen voor bij de gemaakte video’s,;  En het andere moment stond in het teken van het opnemen van een video of een InstaLive. Daarnaast was het niet alleen op kantoor werken, zo stonden er vier liveshows gepland tijdens de pinksterconferentie Opwekking. Hier hebben we veel tijd en energie ingestoken, en wat mogen we trots zijn op het resultaat. Stronglife is een plek waar je op veel verschillende vlakken veel kunt leren, maar het is ook een plek die je uit je comfortzone haalt. Zelf ben ik begonnen achter de schermen, maar heb zelf laatst een video opgenomen, of sta voor de camera bij een InstaLive. Dus ja, stagelopen bij Stronglife is echt één groot feest.
– Janneke, stagiaire HBO Theologie

Ons kantoor is op loopafstand van het station, dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Believer t-shirt
Lifebox

Ontdek de Lifebox!

De Lifebox is een pakket van 10 video’s en bijbehorende programma’s voor complete tieneravonden over onderwerpen die actueel zijn in de levens van tieners. Lees hier alles over de lifebox.

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube en Instagram.

Series