Dit is wat jij moet weten over Jezus!

Een aantal maanden geleden, vlak voordat we in de crisis kwamen, hadden we bij Stronglife een aantal studenten op visite die de Discipel Training School (DTS) volgden bij Jeugd met een Opdracht Amsterdam. We vroegen hen elk om een korte boodschap in te spreken waarin ze aan jou vertellen wat het belangrijkste is dat jij moet weten over Jezus.

Wil je meer weten over Jezus?

In de video-serie Wie is Jezus? vertellen we je aan de hand van het Ichtus Visje, een symbool dat je misschien wel eens achter op een auto hebt gezien, wie Jezus is. Het woord “ichtus” is een woord waarvan de letters verschillende eigenschappen van Jezus laten zien. De verschillende letters vormen de woorden “Jezus, Christus, Gods Zoon, Redder”. Deze vertellen ons veel over wie Hij was en wat Hij kwam doen. Bij deze serie hebben we ook gespreksvragen voor tiener- en jeugdavonden ontwikkeld. Bekijk hier de video-serie Wie is Jezus?

Wil je nog meer weten over Jezus? Klik dan hier voor een overzicht voor alle video’s over Jezus.

 

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

Series