Wie is Jezus?

In de serie “Wie is Jezus?” willen we je iets gaan vertellen over wie Jezus is. Dit gaan we doen aan de hand van het symbool dat je misschien wel eens achter op een auto hebt gezien: het Ichtusvisje. In deze video introduceren we de serie en vertellen we je iets over de menselijke kant van Jezus.

Over de serie “Wie is Jezus?”

Er zijn vele meningen over wie Jezus nou precies is. Er zijn mensen die Jezus’ bestaan een verzinsel noemen, maar de meeste mensen die de geschiedenis hebben bestudeerd zijn het er over eens: Jezus heeft op aarde geleefd! Maar wie of wat was Hij dan? In de serie “Wie is Jezus?” willen we je iets gaan vertellen over wie Jezus is. Dit gaan we doen aan de hand van het symbool dat je misschien wel eens achter op een auto hebt gezien: het Ichtusvisje. Het is een woord waarvan de letters verschillende eigenschappen van Jezus laten zien. De verschillende letters vormen de woorden “Jezus, Christus, Gods Zoon, Redder”.

 

Stronglife helpt jongeren om sterker in het leven te staan door te groeien in geloof. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

 

Word partner     Contact

Series