Wat moet je doen om een goed christen te zijn?

Dit is de eerste video in een nieuwe serie genaamd: Vraag & antwoord. Het concept is simpel: Jij stelt een vraag, wij geven een antwoord. In deze eerste video beantwoorden we de vraag van Wouter. Hij stelde zijn vraag via Instagram:

Er wordt heel vaak gezegd, dat je niet wilt zijn als een christen die op zondag 2 uurtjes in de kerk zit en dan weer verder gaat met zijn dagelijkse bezigheden. Hier ben ik het volkomen mee eens maar ik hoor ook wel eens dat alleen bidden en bijbel lezen ook niet genoeg is, en dan komt bij mij de vraag naar boven van: Wat is wel genoeg en wat moet je doen om een goed christen te zijn?

In deze video focust Jeroen zich op het laatste deel van de vraag:wat moet je doen om een goed christen te zijn? Hij beantwoord de vraag van Wouter aan de hand van Romeinen 12:1 BGT. Hier staat het volgende:

Vrienden, jullie weten hoe goed God voor ons is. Daarom vraag ik jullie: Geef jezelf als een geschenk aan God. Laat je leven een offer zijn dat God graag wil aannemen. Dat betekent: leef als mensen die bij God horen. Want dat is de juiste manier om God te vereren.

Bekijk nu de video voor het antwoord op de vraag.

 

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

 

Word partner     Contact

Series