Jullie vertrouwen wel heel erg veel op God

“Het is niet verkeerd ofzo, maar jullie vertrouwen wel heel erg veel op God”. Dat waren de woorden die één van onze zonen gisteravond tijdens het avondeten zei. Mijn vrouw, Chantal, en ik reageerde gelijk enthousiast: “Ja, wij vertrouwen heel veel op God”. We legden hem uit waarom. Want toen wij 7 of 8 jaar geleden begonnen met Stronglife toen gaf god ons een belofte: “Stap maar uit, want Ik zal voorzien.” Wij geloven dat God trouw is in zijn beloftes. Daarom vertrouwen wij heel veel op God. En weet je wat het mooie is in al die tijd dat wij bezig zijn met Stronglife heeft God nog nooit teleurgesteld in Zijn belofte.

Waarom zeg ik dit? Niet om een beetje stoer te doen over onszelf, want vertrouwen op God is niet altijd heel makkelijk. Ik kan het nu heel leuk zeggen, maar we hebben ook wel moeilijke momenten gekend waarin het er echt op aankwam om te vertrouwen op God. Ik wil je aanmoedigen: als God heel persoonlijk tot jou spreekt, als hij je uitdaagt, om iets te gaan doen, als hij je een belofte geeft, durf jij dan te vertrouwen op God? Ik wil je aanmoedigen om het te doen want god is trouw in zijn beloftes. Dat lees je in heel die bijbel elke keer weer en hij stelt niet teleur. Dus twijfel niet en vertrouw op God.

 

Stronglife helpt jongeren om sterker in het leven te staan door te groeien in geloof. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

 

Word partner     Contact

Series