“Je hoeft niet naar de kerk te gaan om een christen te zijn”

Je hoeft niet naar de kerk te gaan om een christen te zijn, maar naar de kerk gaan kan wel heel erg waardevol voor je zijn.

Je bent jong en wilt op zoek gaan naar een kerk: waar moet je dan op letten? In deze video legt Jeroen uit dat het belangrijk is om op zoek te gaan naar een kerk waar (veel) jongeren van jouw leeftijd zijn. Je gaat namelijk niet alleen maar naar de kerk om te luisteren naar een preek, dat kan namelijk ook wel via YouTube. De kerk is juist een plek waar je naast God ook elkaar ontmoet. Ga dus op zoek naar een kerk waar die ontmoetingen mogelijk zijn.

Deze video is opgenomen tijdens de opname van een aflevering van de podcast “Achter Jezus Aan”. Jeroen praat samen met Luuk Salomons over tijd besteden met God, online jongerenwerk via Zoom en nog een hoop andere dingen. “Achter Jezus Aan” is een podcast van Streef! en te beluisteren via Spotify.

 

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

Series