God kent jouw homoseksuele gevoelens

Wanneer jij homoseksuele gevoelens hebt is het goed om te weten dat God jou helemaal kent, dus ook jouw seksuele gevoelens. Zijn liefde voor jou is ontzettend groot en Hij wil je graag helpen. Ik kan me goed voorstellen dat het allemaal even heel ingewikkeld lijkt… maar God weet er raad mee! Praat erover met God en vraag Hem ook om jou te helpen om iemand te vinden met wie je hierover kan praten. Dat laatste kan best een moeilijke stap zijn, maar het geheim houden en misschien zelfs doen alsof het er niet is gaat jou echt niet helpen. Ga dus op zoek naar iemand die jij vertrouwt, zodat je het niet alleen hoeft te doen en iemand hebt die jou kan helpen.

Heb jij vragen rondom homoseksualiteit en wil je hier graag met ons over praten? Neem dan nu contact met ons op. Dit kan bijvoorbeeld via e-mail en Instagram. We helpen je graag!

Deze video is een fragment van de Lifebox video over homoseksualiteit.

Over de Lifebox

De Lifebox is gemaakt voor jeugdleiders en is een pakket met 10 video’s en daarop aansluitende programma’s voor complete tieneravonden over onderwerpen die actueel zijn in de levens van tieners. Voorbeelden van onderwerpen zijn: identiteit, groepsdruk en (homo)seksualiteit. De Lifebox is ontwikkeld door Stronglife in samenwerking met Zorg voor Jongeren. Lees hier meer over de Lifebox

 

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

Series