5 tips voor social media

Social media, we delen er van alles op: een foto van de zomervakantie, je verjaardag en je nieuwste outfit. Door social media kun je makkelijk verbonden blijven met mensen dichtbij maar ook bijvoorbeeld met vrienden en vriendinnen die je tijdens je vakantie hebt ontmoet. Zo kan je eindeloos met elkaar praten via WhatsApp groepen, samen live gaan op Instagram en samen online een spel spelen. En kerkdiensten: die volg je ook lekker via YouTube, waarbij je in de chat met elkaar kunt doorpraten en jouw vragen kan stellen. Met andere woorden: social media is eigenlijk niet meer weg te denken uit ons leven. In deze video delen we 5 tips voor een beter gebruik van social media.

Deze video is een fragment van de Lifebox video over social media

Over de Lifebox

De Lifebox is gemaakt voor jeugdleiders en is een pakket met 10 video’s en daarop aansluitende programma’s voor complete tieneravonden over onderwerpen die actueel zijn in de levens van tieners. Voorbeelden van onderwerpen zijn: identiteit, groepsdruk en (homo)seksualiteit. De Lifebox is ontwikkeld door Stronglife in samenwerking met Zorg voor Jongeren. Lees hier meer over de Lifebox

 

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

Series