Bijbelstudie: De natuur van God

Als we het hebben over de natuur van God dan hebben we het over de manier waarop God in elkaar zit. Over hoe Hij is. Als we dit vergelijken met ons als mensen dan bestaat onze natuur uit onze aangeboren eigenschappen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je haarkleur, de kleur van je ogen, je lichaamsbouw of jouw gaven en talenten (de dingen waar je goed in bent). Iedereen heeft wel een bepaald beeld van God. Dit kan een juist beeld zijn, maar ook een vertroebeld of verkeerd beeld zijn van wie God is. Daarom is het goed om, opnieuw, te kijken naar wat de Bijbel zegt over wie God is.

Download Bijbelstudie: De natuur van God

Download nu gratis Bijbelstudie: De natuur van God. Ideaal om te gebruiken bij je tiener of jeugdgroep. De opzet is simpel: je begint met het kijken van een Stronglife video en gaat vervolgens dieper op het onderwerp in.

lock icon   Download: doc icon Bijbelstudie-Bijbelstudie: De natuur van God

Om deze bijbelstudie te kunnen downloaden moet je ingelogd zijn. Log nu in of maak een gratis account aan.


Steun Stronglife

Help ons om zoveel mogelijk jongeren te bereiken om ze zo te helpen om te groeien in hun relatie met God. Door middel van een maandelijkse gift helpt u ons met het maken van nieuwe video’s en bijbelstudies. Steunt u ons voor € 5,- of meer per maand, dan ontvang u als dank van ons een welkomstcadeau. Meer informatie