Bijbelstudie: God: je reisleider

In de studie “Is God je zakmes of reisleider?” hebben we gekeken naar de manieren waarop God onderdeel van ons leven kan zijn. God kan voor jou bijvoorbeeld als een zakmes zijn. Jij leeft lekker je leven en pakt God er bij wanneer je hem nodig hebt. Maar God kan voor jou ook je reisleider zijn. We hebben hierbij vooral gekeken naar het verlangen dat God heeft. Hij wil een vriendschapsrelatie met ons en wil ons leiden. In deze studie willen we gaan kijken naar de praktijk. Als jij graag wilt dat God onderdeel van jouw leven is als een reisleider: hoe werkt dat dan?

Download Bijbelstudie: God: je reisleider

Download nu gratis Bijbelstudie: God: je reisleider. Ideaal om te gebruiken bij je tiener of jeugdgroep. De opzet is simpel: je begint met het kijken van een Stronglife video en gaat vervolgens dieper op het onderwerp in.

lock icon   Download: doc icon Bijbelstudie-Bijbelstudie: God: je reisleider

Om deze bijbelstudie te kunnen downloaden moet je ingelogd zijn. Log nu in of maak een gratis account aan.


Steun Stronglife

Help ons om zoveel mogelijk jongeren te bereiken om ze zo te helpen om te groeien in hun relatie met God. Door middel van een maandelijkse gift helpt u ons met het maken van nieuwe video’s en bijbelstudies. Steunt u ons voor € 5,- of meer per maand, dan ontvang u als dank van ons een welkomstcadeau. Meer informatie