Bijbelstudie: Connected – het gezin

God is een god van verbinding: Hij wil dat we met Hem verbonden zijn, Hij wil graag dat we verbonden zijn met elkaar en dat we de verbinding zoeken met de mensen om ons heen. In deze Bijbelstudie willen we met de tieners gaan kijken naar misschien wel de belangrijkste verbinding die ze hebben: de verbinding met hun gezin.

Deze Bijbelstudie wijkt op twee punten af van onze andere Bijbelstudies:

  1. Hij begint niet met een video;
  2. Deze Bijbelstudie bespreek je niet met de groep of in groepjes. De tiener gaat samen met (één van) zijn/haar ouders de Bijbelstudie doen. Nodig dus de tieners en ouder(s) uit voor een gezellige avond.

Download Bijbelstudie: Connected – het gezin

Download nu gratis Bijbelstudie: Connected – het gezin. Ideaal om te gebruiken bij je tiener of jeugdgroep. De opzet is simpel: je begint met het kijken van een Stronglife video en gaat vervolgens dieper op het onderwerp in.

lock icon   Download: doc icon Bijbelstudie-Bijbelstudie: Connected – het gezin

Om deze bijbelstudie te kunnen downloaden moet je ingelogd zijn. Log nu in of maak een gratis account aan.


Steun Stronglife

Help ons om zoveel mogelijk jongeren te bereiken om ze zo te helpen om te groeien in hun relatie met God. Door middel van een maandelijkse gift helpt u ons met het maken van nieuwe video’s en bijbelstudies. Steunt u ons voor € 5,- of meer per maand, dan ontvang u als dank van ons een welkomstcadeau. Meer informatie