Bijbelstudie: De bijbel en jouw identiteit

In de Bijbelstudie “Wie ben jij?” hebben we met elkaar gekeken naar een aantal dingen waarop we onze identiteit kunnen baseren. We hebben met elkaar nagedacht over de invloed van woorden en daden en we zijn begonnen met het kijken naar wat de Bijbel zegt over wie we zijn: zonen en dochters van God. In deze Bijbelstudie gaan we met elkaar kijken naar drie andere dingen die de bijbel ons leert over onze identiteit. Namelijk: we zijn geschapen door God, wij zijn Zijn grootste schat en wij zijn geliefd.

Download Bijbelstudie: De bijbel en jouw identiteit

Download nu gratis Bijbelstudie: De bijbel en jouw identiteit. Ideaal om te gebruiken bij je tiener of jeugdgroep. De opzet is simpel: je begint met het kijken van een Stronglife video en gaat vervolgens dieper op het onderwerp in.

lock icon   Download: doc icon Bijbelstudie-Bijbelstudie: De bijbel en jouw identiteit

Om deze bijbelstudie te kunnen downloaden moet je ingelogd zijn. Log nu in of maak een gratis account aan.


Steun Stronglife

Help ons om zoveel mogelijk jongeren te bereiken om ze zo te helpen om te groeien in hun relatie met God. Door middel van een maandelijkse gift helpt u ons met het maken van nieuwe video’s en bijbelstudies. Steunt u ons voor € 5,- of meer per maand, dan ontvang u als dank van ons een welkomstcadeau. Meer informatie