Bijbelstudie: Het belang van goede vrienden

Zoals de titel het al zegt: In deze Bijbelstudie willen we het gaan hebben over het belang van goede vrienden. Dit doen we onder andere aan de hand van de vriendschap tussen David en Jonathan. Maar wat is vriendschap eigenlijk? Wikipedia omschrijft het als volgt: “Vriendschap is een nauwe (over het algemeen niet-seksuele) relatie of verhouding tussen twee of meerdere mensen waarbij het geslacht geen rol speelt.” Een vriendschap is dus mogelijk tussen een jongen en een meisje maar ook tussen twee jongens of twee meisjes. Het belangrijkste waarop een goede vriendschap gebouwd is, is vertrouwen en onvoorwaardelijkheid.

Download Bijbelstudie: Het belang van goede vrienden

Download nu gratis Bijbelstudie: Het belang van goede vrienden. Ideaal om te gebruiken bij je tiener of jeugdgroep. De opzet is simpel: je begint met het kijken van een Stronglife video en gaat vervolgens dieper op het onderwerp in.

lock icon   Download: doc icon Bijbelstudie-Bijbelstudie: Het belang van goede vrienden

Om deze bijbelstudie te kunnen downloaden moet je ingelogd zijn. Log nu in of maak een gratis account aan.


Steun Stronglife

Help ons om zoveel mogelijk jongeren te bereiken om ze zo te helpen om te groeien in hun relatie met God. Door middel van een maandelijkse gift helpt u ons met het maken van nieuwe video’s en bijbelstudies. Steunt u ons voor € 5,- of meer per maand, dan ontvang u als dank van ons een welkomstcadeau. Meer informatie