Week van Gebed 2023 @ Stronglife

Doe goed, zoek recht!

Ook dit jaar doet Stronglife weer mee met de Week van Gebed. Met het thema “Doe goed, zoek recht” worden we als christenen aangemoedigd goed te doen en recht te zoeken. Tijdens de Week van Gebed van 2023 ligt hierbij de focus op het onrecht van ongelijkheid en racisme.

Van maandag 16 januari t/m vrijdag 20 januari delen we dagelijks een video die aansluit bij de verschillende thema’s van de Week van Gebed 2023. Deze staan op stronglife.nl en op onze socials (Instagram, Tiktok en YouTube).

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je tijdens de Week van Gebed elke ochtend een e-mail met de video van die dag. De e-mails worden verstuurd om 06:00. Aanmeldingen na dit tijdstip ontvangen de volgende dag de eerste e-mail.

Voornaam
Toestemming

Dagopeningen voor scholen of gezinnen

De video’s kunnen gebruikt worden voor dagopeningen op scholen of voor thuis in het gezin. Vanaf maandag staan de video’s, inclusief een Bijbelgedeelte en verwerking, in Grip dagopeningen. Deze zijn te bekijken via: https://www.grip-dagopening.nl/dagopeningen.

Bekijk alvast een video

Benieuwd naar de eerste video? Bekijk dan hieronder alvast de video van aankomende maandag.

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

 

Word partner     Contact

Series