Vrijwilligers vacature communicatiemedewerker (4 uur per week)

Jouw rol binnen team Stronglife

Stronglife helpt tieners groeien in geloof. Dit doen we met verschillende vormen van content die we plaatsen op YouTube, Instagram en TikTok. Daarnaast organiseren we de Stronglife meetings. Dit zijn interkerkelijke jongerendiensten die 5 keer per jaar worden georganiseerd in Bolsward. 

Als communicatiemedewerker zorg je ervoor dat onze verschillende doelgroepen op de hoogte zijn van onze activiteiten. Hierbij wordt je ondersteunt door de rest van het team. Zij helpen je graag bij het maken van leuke promotie foto’s en video’s. Voor de werkzaamheden die je gaat doen is een werkplek op het kantoor van Stronglife in Franeker beschikbaar.

Jouw werkzaamheden

Als communicatiemedewerker ben je binnen ons team verantwoordelijk voor het schrijven van teksten voor en verrichten van redactiewerk voor onze wekelijkse nieuwsbrief, persberichten en online-artikelen. Hiervoor werk je met Google Workspace (G-mail, Google Drive), WordPress en Mailerlite. Daarnaast ben je minimaal 2 keer per jaar aanwezig om mee te helpen bij een (promotie) activiteit van Stronglife.

Jouw vergoeding

Je werkt als vrijwilliger bij Stronglife. Maak je reiskosten, dan vergoeden we deze graag. Daarbij is het mogelijk om te kijken of je een vrijwilligersvergoeding mag ontvangen.

Jouw competenties en kwalificaties

Geïnteresseerd

Mail dan je CV naar contact@stronglife.nl. Voor vragen kan je bellen naar 0517 – 235459 en vragen naar Jeroen voor ‘t Hekke.

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

 

Word partner     Contact

Series