Stronglife meeting met Charles Campbell

Als jongere kan je het gevoel hebben dat je niet goed genoeg bent en dat God niet meer op jou zit te wachten wanneer je fouten hebt gemaakt. Maar dat is niet waar, God houdt van jou. Bij Hem is er altijd een tweede kans! Dat is de boodschap die centraal staat tijdens de Stronglife meeting die zondag 27 november wordt gehouden in Bolsward. De dienst begint om 19:30 uur en is ook live te volgen via het YouTube-kanaal van Stronglife.

Stronglife meetings zijn interkerkelijke jongerendiensten met plezier, ontmoeting en een preek die raakt. Tijdens de meeting op 27 november spreekt Charles Campbell, een spreker met een groot hart voor jongeren die vol passie een boodschap van hoop brengt. De muziek wordt verzorgd door een band onder leiding van Sera Noa en Rik Jan Schilder. De avonden zijn gericht op jongeren van 12 t/m 25 jaar. Voor tiener- en jeugdgroepen uit de regio is het een ideaal event om te bezoeken. 

“In september hadden we de opening van het seizoen. De zaal stond vol met jongeren en het was één groot feest. Daarbij is het bijzonder om te horen dat er ook jongeren komen die niet opgegroeid zijn met de kerk, maar wel geloven dat er meer is. In de zoektocht naar wat dit is bezoeken ze de jongerendienst en mogen ze horen dat er een God is die van hun houdt. Dat is fantastisch!” aldus Jeroen voor ‘t Hekke, mede-oprichter van Stronglife. 

Voor ouders is er de mogelijkheid om elkaar in de bovenzaal te ontmoeten onder het genot van een bakje koffie of kopje thee. Daarnaast is daar de dienst via een livestream te volgen

De Stronglife meetings zijn in het gebouw ‘Het Keerpunt’ aan de Burg. Praamsmalaan 35 te Bolsward en beginnen om 19:30 uur. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. De meetings zijn live te volgen via het YouTube-kanaal van Stronglife (http://youtube.com/stronglifenl) en via stronglife.nl.

Stronglife webshop

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

Series