Stronglife meeting met special guest Marc Floor

Stronglife organiseert aansprekende interkerkelijke jongerendiensten met de naam ‘Stronglife Meetings’. De eerste van dit seizoen is gepland op zondag 25 september in Bolsward. Tijdens deze meeting spreekt Jeroen voor ‘t Hekke, mede-oprichter en jongerenwerker bij Stronglife. Special guest is deze avond Marc Floor, bekend van zijn deelname aan The Voice Kids en zijn single “Hé Meester”. Marc Floor zal onderdeel zijn van de band en een solo nummer zingen. De dienst begint om 19:30 uur en is ook live te volgen via het YouTube-kanaal van Stronglife.

De avonden bevatten plezier, ontmoetingen en een preek die raakt, en dat slaat aan bij de jongeren. “Tijdens de meetings zien we dat jongeren genieten en geraakt worden door de woorden die tijdens de preken worden gesproken. “We horen van ouders dat jongeren letterlijk vrolijker zijn wanneer ze thuiskomen van het bezoeken van een meeting.” Aldus Jeroen voor ‘t Hekke. De muziek wordt wederom verzorgd door een band onder leiding van Sera Noa en Rik Jan Schilder. De avonden zijn gericht op jongeren van 12 t/m 25 jaar. Voor tiener- en jeugdgroepen uit de regio is het een ideaal event om te bezoeken. 

Marc Floor (16 jaar) deed in 2021 mee aan The Voice Kids en behaalde de finale. Naast het maken van muziek vindt hij het belangrijk om zichzelf in te zetten voor maatschappelijke belangen. Zo startte hij samen met zijn zusje, Lize Marie, het project Just A Million, waarmee zij verschillende goede doelen helpen. Tijdens de Stronglife meeting zal Marc Floor delen welke rol zijn geloof in Jezus Christus in zijn leven speelt en hoe dit hem inspireert om zich in te zetten voor anderen.

Voor ouders is er de mogelijkheid om elkaar in de bovenzaal te ontmoeten onder het genot van een bakje koffie of kopje thee. Daarnaast is daar de dienst via een livestream te volgen

De Stronglife meetings zijn in het gebouw ‘Het Keerpunt’ aan de Burg. Praamsmalaan 35 te Bolsward en beginnen om 19:30 uur. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. De meetings zijn live te volgen via het YouTube-kanaal van Stronglife (http://youtube.com/stronglifenl) en via stronglife.nl.

Stronglife meetings
Stronglife webshop

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube, TikTok en Instagram.

Series