Doneer en help bij de aanschaf van nieuwe camera’s

Onze huidige camera’s zijn aan vervanging toe en daarom willen we 6.000 euro investeren in de aanschaf van twee nieuwe Sony camera’s. Doe een donatie en help ons mee om het bedrag voor 1 maart 2022 op te halen.

Donaties € 6,010
Doel € 6,000

Doneer met Ideal of Bancontact

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij hun dragen: hun smartphone. Daarvoor maken we wekelijks veel content waarin we geloofsvragen beantwoorden, laten zien dat de Bijbel vandaag de dag nog steeds relevant is en een kijkje geven in het geloofsleven van christelijke artiesten en sprekers. Deze content plaatsen we op onze website, Instagram, TikTok en YouTube. Veel van deze content plaatsen we in de vorm van een video.

Onze huidige camera’s zijn aangeschaft in 2014 en 2018 en lopen steeds vaker tegen beperkingen aan. De camera’s kunnen niet filmen in 4K, zijn niet geschikt voor het filmen van preken en het kunnen moeilijk omgaan met donkere omgevingen.

Met de nieuwe camera’s kunnen we de komende jaren weer veel mooie video’s blijven maken om tieners te helpen groeien in geloof.

Help ons mee en geef een gift.

Stronglife meetings
Stronglife webshop

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube en Instagram.

Series