Week van Gebed 2022 @Stronglife

Zondag 16 januari start de jaarlijkse ‘Week van Gebed’. Tijdens deze week hebben we met Stronglife verschillende activiteiten. Om te zorgen dat je niets mist hebben we het allemaal even voor je op een rijtje gezet:

Elke dag een nieuwe video op Stronglife.nl, YouTube en Instagram

Op de doordeweekse dagen plaatsen we elke dag een nieuwe video die aansluit bij het thema van de Week van Gebed voor tieners: “Glow in the dark”.

Elke dag een e-mail in je mailbox

Van maandag t/m vrijdag sturen we je elke dag een e-mail met daarin een video, Bijbeltekst en een korte overdenking om je dag mee te beginnen. Meld je hier aan om die te ontvangen.

Donderdag insta-live over bidden

Op donderdag 20 januari hebben we om 16:00 uur een insta-live over het onderwerp bidden. Tijdens deze insta-live zullen we je vanuit de Bijbel bemoedigen over de kracht van gebed en zullen we bidden voor de gebedspunten die jullie tijdens deze week naar ons hebben gestuurd. Zorg ervoor dat je @stronglifenl volgt op Instagram.

Dagopeningen (voor scholen)

Speciaal voor scholen hebben we 5 dagopeningen gemaakt die leraren kunnen gebruiken tijdens de Week van Gebed. Uiteraard kunnen de dagopeningen ook binnen gezinnen gebruikt worden. Bekijk hier de dagopeningen.


Over de Week van Gebed

De Week van gebed voor eenheid van christenen is een jaarlijks terugkerende week waarin christenen samen bidden. De gebedsweek wordt georganiseerd door de Raad van Kerken en MissieNederland.

Stronglife meetings
Stronglife webshop

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube en Instagram.

Series