Insta-live marathon: jouw dagelijkse dosis positiviteit en Jezus

Tijdens deze eerste week van de lockdown houden we een insta-live marathon. We gaan elke dag om 16:00 uur live voor jouw dagelijkse portie positiviteit en Jezus. We delen over ons eigen geloofsleven, beantwoorden jouw geloofsvragen en bidden voor jouw gebedspunten. Dit doen we met een leuke gast die we ook nog eens de meest lastige dilemma’s geven. Je bekijkt de insta-live via ons Instagram account.

Maandag trapten we de week af met Jelmer Visscher. Hij is ‘on fire’ voor Jezus en schreef het boek “Vriend van de almachtige God”. In het boek daagt Jelmer je uit om met God op avontuur te gaan.

De gasten voor deze week zijn:

  • Maandag 20 december: Jelmer Visscher
  • Dinsdag 21 december: MCLA en Vera Tomassen over hun kerst spoken word
  • Woensdag 22 december: Nils en Anne van Asselt van Streef!
  • Donderdag 23 december: Eline Bakker
  • Donderdag 24 december: Filemon Peroti

We houden deze marathon omdat we de afgelopen weken steeds weer merkten dat het voor jou als tieners zo belangrijk is om in deze tijd bemoedigd te worden. Via Instagram hebben we mooie gesprekken gehad waarin we horen over de onrust die corona veroorzaakt. Het zorgt voor strijd binnen gezinnen. Sommigen zijn angstig voor de toekomst en zoeken naar rust en antwoorden. We willen je helpen door je te bemoedigen vanuit de Bijbel en je het beste half uur van de dag te geven. Okay, dat laatste legt de lat hoog, maar we gaan echt ons best doen om er een te gekke tijd van te maken.

Volg @stronglifenl op Instagram en mis het niet!

Stronglife meetings
Stronglife webshop

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube en Instagram.

Series