Week van Gebed 2021 @Stronglife

Zondag start de jaarlijkse ‘Week van Gebed’. Tijdens deze week hebben we met Stronglife verschillende activiteiten. Om te zorgen dat je niets mist hebben we het allemaal even voor je op een rijtje gezet:

Elke dag een nieuwe video op Stronglife.nl, YouTube en Instagram

Op de doordeweekse dagen plaatsen we elke dag een nieuwe video die aansluit bij het thema van de Week van Gebed voor tieners: Stay Connected”.

Elke dag een e-mail in je mailbox

Van maandag t/m vrijdag sturen we je elke dag een e-mail met daarin een video, Bijbeltekst en een korte overdenking om je dag mee te beginnen. Meld je hier aan om die te ontvangen.

Donderdag insta-live over bidden

Op donderdag 21 januari hebben we om 16:00 uur een insta-live over het onderwerp bidden. Tijdens deze insta-live zullen we je vanuit de Bijbel bemoedigen over de kracht van gebed en zullen we bidden voor de gebedspunten die jullie tijdens deze week naar ons hebben gestuurd. Zorg ervoor dat je @stronglifenl volgt op Instagram.

Gastblogs Janneke bij Huis van Belle

Tijdens de ‘Week van Gebed’ schrijft Janneke een aantal gastblogs voor het christelijke tienermeiden platform Huis van Belle. Zorg er voor dat je Huis van Belle volgt op Instagram zodat je Janneke haar blogs niet mist.

Dagopeningen voor scholen

Speciaal voor scholen hebben we 5 dagopeningen gemaakt die leraren kunnen gebruiken tijdens de Week van Gebed. Deze kan je hier downloaden en gratis gebruiken.

Download de video’s voor Instagram en WhatsApp

De video’s die wij delen op Instagram kan je gratis downloaden en delen met tieners via Instagram en WhatsApp. Download hier de video’s.


Over de Week van Gebed

De Week van gebed voor eenheid van christenen is een jaarlijks terugkerende week waarin christenen samen bidden. De gebedsweek wordt georganiseerd door de Raad van Kerken en MissieNederland.

Stronglife webshop

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube en Instagram.

Series