Gratis Zoom-workshop online jongerenwerk (Nieuwe data)

Bij Stronglife hebben we al meer dan 5 jaar ervaring met online jongerenwerk. Wij maken YouTube video’s, gaan wekelijks live op Instagram en sinds een aantal weken hebben we online tienermeetings via Zoom. Op deze manier beantwoorden we geloofsvragen, leren we tieners hoe de Bijbel relevant is voor ons leven en verbinden we christelijke tieners met elkaar.

De kennis en ervaring die wij hebben opgedaan delen we graag met kerken en jeugdgroepen. Dat zouden we graag doen door bij jullie langs te komen om een workshop te geven, maar dat lukt helaas niet door de corona maatregelen. Daarom hebben we er voor gekozen deze workshop online, via zoom, aan te bieden.

In de komende weken bieden we 3x gratis een workshop over online jongerenwerk aan.

De workshops zijn geheel gratis en worden gegeven via het gratis programma Zoom. Twee workshops worden gegeven op woensdagavonden en één op woensdagmiddag. Per workshop is er plek voor maximaal 10 mensen. Wil je graag alleen met je eigen team de workshop volgen: neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Inhoud van de workshop:

  1. We nemen je mee in de (online) leefwereld van tieners. 
  2. We laten je inspirerende voorbeelden zien van hoe wij social media gebruiken voor online jongerenwerk
  3. Geven je praktische tips voor het inzetten van social media voor jou jongerenwerk voor het bereiken van jongeren in en buiten de kerk.

Meld je nu aan voor de workshop via het onderstaande formulier. 

Aanmelden Zoom-workshops online jongerenwerk

  • Vul hieronder je e-mailadres in zodat wij je een bevestiging van de aanmelding en de link naar de meeting kunnen sturen.
  • Maak hieronder een keuze uit een van de momenten waarop de workshop wordt aangeboden.

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube en Instagram.

Volgende event: 20 september » Jeroen spreekt bij Gezinsdienst PKN Drachterscompagnie