Help mee met de Bijbel lees challenge (update 21-11-2019)

Van 5 t/m 11 januari 2020 gaan we met Stronglife een te gekke challenge doen die dagelijks te volgen zal zijn via een livesteam op Youtube. Jeroen gaat namelijk binnen 1 week de Bijbel van Genesis 1 t/m Openbaring 22 lezen. Dit met het doel om jongeren te inspireren om dagelijks de bijbel te lezen en om te laten zien dat de inhoud vandaag de dag nog steeds relevant is. 

Voor deze challenge werken we samen met het Nederlands Bijbelgenootschap en zal ik lezen uit de nieuwe Jongerenbijbel, Bijbel in Gewone Taal.  Maar we willen jou ook uitnodigen om mee te werken bij deze challenge. Dan kan op de volgende manieren:

Kom langs en lees mee

Kom langs in onze studio in Franeker en lees een (half) uur hardop mee met Jeroen. Dit door bijvoorbeeld steeds om en om met Jeroen te lezen of door het lezen even van hem over te nemen zodat zijn ogen en stembanden even rust krijgen.

Kook een maaltijd voor ons

We zijn tijdens de challenge met een team van zo’n 5 mensen aanwezig en bij het avond eten zal het gezin van Jeroen ook aanwezig zijn. We zoeken voor elke dag iemand die een heerlijke maaltijd wil klaarmaken en bij ons wil brengen in Franeker. Daarbij mag je lekker zelf koken of iets meenemen van de chinees of patatzaak. Dit wel in overleg zodat we niet elke dag aan een vette hap zitten. ’s Avonds zullen er ongeveer 10 mensen mee eten. Uiteraard mag je zelf ook mee eten.

Help mee met de techniek

Voor de livestream zoeken we nog iemand voor de techniek. Dit betekent dat je schakelt tussen de verschillende camera’s. Waar nodig de audio aanpast en er voor zorgt dat je juiste video’s worden ingestart. We werken hiervoor met het programma OBS. We zoeken nog iemand voor de avonden van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 00:00 uur.

Of misschien kan je op een andere manier helpen (ook voor bedrijven)

Heb je andere ideeën over hoe je kan helpen als persoon of misschien wel als bedrijf? Meld je dan ook aan via het formulier. We komen graag met je in contact.

Meld je hieronder aan: