Help mee met de Bijbelleeschallenge (update 25-12-2019)

Van 5 t/m 11 januari 2020 gaan we met Stronglife een te gekke challenge doen die dagelijks te volgen zal zijn via een livesteam op Youtube. Jeroen gaat namelijk binnen 1 week de Bijbel van Genesis 1 t/m Openbaring 22 lezen. Dit met het doel om jongeren te inspireren om dagelijks de bijbel te lezen en om te laten zien dat de inhoud vandaag de dag nog steeds relevant is. 

Voor deze challenge werken we samen met het Nederlands Bijbelgenootschap en zal Jeroen lezen uit de nieuwe Jongerenbijbel, Bijbel in Gewone Taal.  Maar we willen jou ook uitnodigen om mee te werken bij deze challenge. Dan kan op de volgende manieren:

Kom langs en lees mee

Kom langs in onze studio in Franeker en lees een (half) uur hardop mee met Jeroen. Dit door bijvoorbeeld steeds om en om met Jeroen te lezen of door het lezen even van hem over te nemen zodat zijn ogen en stembanden even rust krijgen.

Kook een maaltijd voor ons

We hebben inmiddels genoeg mensen die voor ons willen koken. Bedankt!

Help mee met de techniek

We zoeken voor de avonden nog iemand die wil helpen bij de techniek.

Of misschien kan je op een andere manier helpen (ook voor bedrijven)

Heb je andere ideeën over hoe je kan helpen als persoon of misschien wel als bedrijf? Meld je dan ook aan via het formulier. We komen graag met je in contact.

Meld je hieronder aan: