Meest bekeken christelijke YouTube video’s in 2018 van Stronglife

Yes: we zijn belandt in de feestdagen van 2018. Een tijd vol met lichtjes, kerstdienst(en), vuurwerk en oliebollen. Voor velen, en misschien ook wel voor jou, is dit de gezelligste tijd van het jaar. Ons leek het ook een mooi moment om eens te kijken wat de meest bekeken Christelijke YouTube video’s van 2018 waren en daarmee bedoelen we natuurlijk de meest bekeken YouTube video’s van Stronglife. 🙂

Dus pak een bak chips, wat frisdrank en eventueel je oordopjes en sluit het jaar goed af met de onderstaande twee top 5 lijstjes van christelijke YouTube video’s in 2018.

Onze meest bekeken Christelijke YouTube video’s in 2018

We beginnen met het rijtje van onze video’s die in 2018 het meest werden bekeken. Daarbij valt op dat onze parodie “Volgeling van Jezus” op het nummer “Kind van de Duivel” ook in 2018 veel is bekeken, maar dat de video over “Bidden: praten met God “ het meest bekeken is. De top 5 wordt verder gevuld door een aantal oude video’s (Vader, Zoon en Heilige Geest en Wie ben jij?) en afgesloten met de zaterdagavond uitzending van onze live show tijdens Opwekking Teenzone.

Top 5 meest bekeken video van 2018 van ons YouTube kanaal:

  1. Bidden: praten met God
  2. Jebroeder: Volgeling van Jezus
  3. Vader, Zoon en Heilige Geest
  4. Wie ben jij?
  5. THEWKND LIVE » Opwekking Teenzone 2018 » zaterdagavond

Onze meest bekeken Christelijke YouTube video’s van 2018

In 2018 publiceerden we 40 video’s. De meeste gefilmd of live uitgezonden vanuit onze studio in Franeker. Maar tijdens Opwekking waren we ook live aanwezig bij het tienerprogramma (Teenzone). Buiten onze liveshow om ontstond daar een bijzonder moment toen de stroom uitviel in de grote tent. We gebruikten een opname van dit moment als item voor onze liveshow en die video is onze meest bekeken YouTube van 2018. Deze top 5 wordt verder gevuld met twee vraag & antwoord video’s, een ander item van de Opwekking Teenzone liveshow en een vlog video waarin Jeroen vertelt over de geboorte van hun dochter Zoey en de plotselinge ziekenhuisopname van Chantal.

  1. Dit gebeurde er toen de stroom uitviel bij Opwekking Teenzone 2018
  2. Vraag: Wat vindt God van social media?
  3. Christelijke volksmuziek van de Schlagerboys aus Apfeltorn
  4. Q&A over aanbidding met Chrissy-anne Lammers
  5. THEWKND #11 » Tijd voor een (baby) update!

Toelichting: Het overzicht van “Onze meest bekeken Christelijke YouTube video’s in 2018” is gebaseerd op het aantal minuten dat er in 2018 naar de video’s is gekeken. Voor het overzicht “Onze meest bekeken Christelijke YouTube video’s van 2018” is gekeken naar het aantal weergaves dat onze in 2018 gepubliceerde video’s hadden.

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Volg ons op YouTube en Instagram.

Series