Bid met ons mee voor de tieners van Nederland!

De Heer is dichtbij voor mensen die Hem roepen, dichtbij voor mensen die op Hem vertrouwen.
— Psalmen 145:18 BGT

Wij geloven in de kracht van gebed; Dat God luistert als wij tot Hem bidden. Om deze reden geven wij bezoekers van onze website de mogelijkheid om hun gebedsverzoeken op onze praylist te zetten. Dit zijn specifieke gebedspunten. Bijvoorbeeld omdat iemand erg zenuwachtig is voor een toets en graag rust wil ervaren of omdat diegene op dat moment door een moeilijke tijd heen gaat. Punten die we, in verband met de privacy, alleen kunnen delen binnen ons gebedsteam.

Tegelijkertijd zouden we het gaaf vinden om met een grote groep mensen te bidden voor de tieners van Nederland. Daarom hebben we via Facebook ouders van tieners gevraagd om mee te denken over een gebedslijst. Uit alle reacties die we kregen hebben we een lijst gevormd van 10 gebedspunten. Welke je vanaf nu kunt downloaden.

We hopen dat je hem ophangt in de keuken, in de caravan, op de wc of op welke plek dan ook.. en bid met ons mee!

Download gebedspunten

 

14 juli 2016

Geef een reactie