300 studenten horen het goede nieuws van kerst

Op donderdag 17 december mocht Jeroen namens Stronglife meer dan 300 studenten en medewerkers van ROC Friese Poort in Leeuwarden tijdens hun kerstviering vertellen over het goede nieuws van kerst: Jezus, de Koning van de Vrede, is geboren.

Jezus, een “Baby with a mission” kwam om vrede te brengen tussen God en de mensen. Maar dat niet alleen. Hij kwam ook om Gods vrede te brengen: Een vrede die alle verstand te boven gaat. Een vrede die ons rust, vertrouwen en hoop geeft. Vrede kunnen we in van alles zoeken, maar echte vrede vinden we alleen bij Jezus. Als we die vrede gevonden hebben mogen we hiervan uitdelen naar de mensen om ons heen: onze familie, vrienden, klasgenoten, aan iedereen!

Lees hieronder een reactie van een van de medewerkers van ROC Friese Poort:

Tijdens de kerstviering van 2015 sprak Jeroen voor 350 studenten en alle personeel. Hij sprak over vrede in relatie tot God, jezelf en je directe naaste/ omgeving. Erg mooi om te zien hoe de studenten, met ieder hun eigen achtergrond, het kerstverhaal verteld door Jeroen, mochten beleven in een moderne uitvoering en zo met een positieve vredesboodschap de kerstvakantie in gingen.

― Olga de Ridder, ROC Friese Poort, vestiging Anne Wadmanwei Leeuwarden

Bekijk hier de video waarmee Jeroen zijn verhaal opende.

24 december 2015

Geef een reactie